Psychotherapeut Rotterdam

Psycholoog Rotterdam

Zoek je een psycholoog in Rotterdam? Er zijn veel psychologen in Rotterdam actief. Iedere psycholoog in Rotterdam heeft zijn of haar eigen werkwijze en specialisatie. Zelf werk ik al jaren vanuit de Gestaltpsychologie.

Dat betekent dat we de problemen niet alleen inhoudelijk bespreken, maar dat ik je regelmatig laat ervaren wat je voelt. Ook laat ik je oefeningen doen om je bewustwording te vergroten. Als je bewust wordt van ingesleten patronen kun je deze herkennen. Ongewenst gedrag kun je zo uiteindelijk veranderen.

Hulpvraag behandelen

Natuurlijk houdt de therapie meer in dan ik je in een paar regels kan vertellen. Wil je weten of ik je hulpvraag kan behandelen? Ben je nieuwsgierig of mijn werkwijze bij je past?

Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Natuurlijk kun je ook eerst rustig alle informatie nalezen op deze website. Er zijn veel psychologen in Rotterdam, bij welke voel jij je op je plek?

Veel gestelde vragen

Mijn naam is Kim Boersema(1972) en ik ben sinds 2006 werkzaam als gestalttherapeut. De praktijk is aangesloten bij de NFG, dit is een beroepsvereniging voor erkende therapeuten in Nederland.

Nee, er is geen wachtlijst. Er is altijd ruimte om snel te starten met therapie.

Mijn praktijk is strategisch gevestigd op twee locaties om beter aan de behoeften van mijn cliƫnten te voldoen.

Rotterdam: In het mooie en rustige Hillegersberg, een wijk in het noorden van Rotterdam. Deze locatie combineert de rust van een buitenwijk met de bereikbaarheid van de stad.

Zoeken op Maps

Capelle aan den IJssel: Onze tweede locatie bevindt zich in Capelle aan den IJssel, een rustige en inspirerende omgeving die ideaal is voor reflectie en groei.

Zoeken op Maps

Elke locatie is zorgvuldig ingericht om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin je je vrij kunt voelen om jezelf te zijn en te werken aan persoonlijke groei. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

kim boersema gestalttherapie
praktijk 2

Mijn praktijk is aangesloten bij:

  • NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
  • NBGT, Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten
  • RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
  • SCAG, klachten- en geschillen afhandeling complementaire zorg

Afspraak maken of contact opnemen