Gestalttherapie

Gestalttherapie Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Welkom bij mijn praktijk voor gestalttherapie en coaching, gevestigd in het hart van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Als ervaren gestalttherapeut en coach bied ik zowel individuele therapie als koppels therapie aan.

Heb je het gevoel vast te lopen in je werk? Worstel je met relatievragen? Of zoek je naar antwoorden op andere belangrijke levensvragen? Als gekwalificeerde therapeut in Rotterdam sta ik klaar om je te begeleiden bij deze uitdagingen.

Wat maakt gestalttherapie effectief?

In mijn praktijk werk ik met de principes van gestalttherapie, een bewezen effectieve benadering voor een breed scala aan psychische vragen en problemen. Waarom zou je aarzelen om professionele hulp in te schakelen? Een professionele buitenstaander, zoals ik, kan nieuw licht werpen op bestaande patronen en gedragingen. Dit helpt om je werkelijke hulpvraag te verhelderen en biedt praktische handvatten voor hoe hiermee om te gaan.

Jouw pad naar welzijn

Psychotherapie, en in het bijzonder gestalttherapie, kan een cruciale rol spelen in het navigeren door moeilijke momenten in je leven. Het biedt niet alleen inzicht in jezelf en je relaties, maar ook concrete strategie├źn om met uitdagingen om te gaan. Of je nu individuele therapie zoekt of samen met je partner aan je relatie wilt werken, in mijn praktijk in Rotterdam en Capelle aan den IJssel ben je aan het juiste adres.

Wil je meer weten over wat gestalttherapie voor jou kan betekenen? Ontdek de mogelijkheden op deze website of neem direct contact op voor een persoonlijk gesprek.

Veel gestelde vragen

Met welke therapeut ga ik in gesprek?

Mijn naam is Kim Boersema(1972) en ik ben sinds 2006 werkzaam als therapeut. De praktijk is aangesloten bij de NFG, dit is een beroepsvereniging voor erkende therapeuten in Nederland.

Is er een wachtlijst voor gestalttherapie?

Nee, er is geen wachtlijst. Er is altijd ruimte om snel te starten met de therapie.

praktijk 2

Mijn praktijk is aangesloten bij:

  • NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
  • NBGT, Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten
  • RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
  • SCAG, klachten- en geschillen afhandeling complementaire zorg

Afspraak maken of contact opnemen