Gestalttherapie Rotterdam

Gestalttherapeut Rotterdam

Therapie Rotterdam gezocht? Als therapeut in Rotterdam werk ik als gestallttherapeut en coach. Therapie in Rotterdam geef ik aan koppels, maar ook individueel. Loop je vast in je werk?

Twijfel je over hoe het verder moet met jullie relatie? Als therapeut in Rotterdam help ik mensen bij de beantwoording van veelvoorkomende levensvragen. De stap naar de therapeut is nog steeds relatief groot.

Gestatalttherapie werkt

Waarom is er eigenlijk nog een drempel om een professional in te schakelen bij psychische vragen of problemen? Een professionele buitenstaander werpt nieuw licht op bestaande patronen. Hierdoor krijg je sneller duidelijk wat je werkelijke hulpvraag is en hoe je daarmee om kunt gaan.

Kortom: psychotherapie brengt je op weg na moeilijke momenten in je leven. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Lees dan de informatie op deze website of neem contact op.

kim boersema 1
praktijk 2

Mijn praktijk is aangesloten bij:

  • NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
  • NBGT, Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten
  • RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
  • SCAG, klachten- en geschillen afhandeling complementaire zorg

Veel gestelde vragen

Met welke therapeut ga ik in gesprek?

Mijn naam is Kim Boersema(1972) en ik ben sinds 2006 werkzaam als therapeut. De praktijk is aangesloten bij de NFG, dit is een beroepsvereniging voor erkende therapeuten in Nederland.

Is er een wachtlijst voor gestalttherapie?

Nee, er is geen wachtlijst. Er is altijd ruimte om snel te starten met de therapie.