Gestalttherapeut

Gestalttherapie Capelle aan den IJssel

Als therapeut in Capelle aan den IJssel werk ik als gestallttherapeut en coach. Therapie in Rotterdam en omgeving geef ik aan koppels, maar ook individueel. Loop je vast in je werk?

Twijfel je over hoe het verder moet met jullie relatie? Als therapeut in Capelle aan den IJssel help ik mensen bij de beantwoording van veelvoorkomende levensvragen. De stap naar de therapeut is nog steeds relatief groot.

Psychische vragen en problemen

Waarom is er eigenlijk nog een drempel om een professional in te schakelen bij psychische vragen of problemen? Een professionele buitenstaander werpt nieuw licht op bestaande patronen.

Hierdoor krijg je sneller duidelijk wat je werkelijke hulpvraag is en hoe je daarmee om kunt gaan. Kortom: psychotherapie brengt je op weg na moeilijke momenten in je leven. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Lees dan de informatie op deze website of neem contact op.

Veel gestelde vragen

Mijn naam is Kim Boersema(1972) en ik ben sinds 2006 werkzaam als gestalttherapeut. De praktijk is aangesloten bij de NFG, dit is een beroepsvereniging voor erkende therapeuten in Nederland.

Nee, er is geen wachtlijst. Er is altijd ruimte om snel te starten met therapie.

Mijn praktijk is strategisch gevestigd op twee locaties om beter aan de behoeften van mijn cliƫnten te voldoen.

Rotterdam: In het mooie en rustige Hillegersberg, een wijk in het noorden van Rotterdam. Deze locatie combineert de rust van een buitenwijk met de bereikbaarheid van de stad.

Zoeken op Maps

Capelle aan den IJssel: Onze tweede locatie bevindt zich in Capelle aan den IJssel, een rustige en inspirerende omgeving die ideaal is voor reflectie en groei.

Zoeken op Maps

Elke locatie is zorgvuldig ingericht om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin je je vrij kunt voelen om jezelf te zijn en te werken aan persoonlijke groei. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

kim boersema gestalttherapie
praktijk 2

Mijn praktijk is aangesloten bij:

  • NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
  • NBGT, Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten
  • RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
  • SCAG, klachten- en geschillen afhandeling complementaire zorg

Afspraak maken of contact opnemen